maanantai 12. toukokuuta 2014

Altaat kasvien karsimisien jälkeen

Täytyy sanoa että Tähtipatsulin karsinnan jälkeen altaasta tuli valoisampi ja ilmavampi. Napsasin 83 tähtipatsulin alkua pois ja vieläkin kasvi rehottaa :) Jättivedensuosikeista nappasin välistä leväiset osiot ja istutin latvat uudestaan maahan. Nyt pintavesi kiertää hyvin ja hapetus toimii :)

128l Lähti reilusti Konnanputkea ja Hentonäkinruohoa, Suikeroalpia sekä pikkusuokkia. Papukaijalehtikin oli sen verran innostunut kasvamaan että muutama alku siitäkin lähti. Tämäkin allas oli ihan tukossa pinnalta. Karsinnan jälkeen on ilmavampaa :)
 




 
54l lähti eniten Konnanputkea jota olin kietonut tuon poikittaisen oksan ympärille. Tuntui että koko allas oli täynnä kasveja . Nyt on raikas näkymä altaassa.
 

 
Mutterissa karsinnassa oli rusolehti, jonka sitten myös istutin uudestaan. Rusolehti on kasvi joka on oikealla. Uusi Led-valaisin on antanut kaunista punaista väriä kasville :)
 
 
Miehelleni juttelin altaiden pesujen aikana että kuinka olisi helpompaa jos ei kasveja olisi.. mutta kasveissa on haastetta, ne kertoo hyvinvoinnistaan välittömästi. Olen kasvi- ja kalaharrastaja <3 suurella sydämmellä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti