sunnuntai 11. toukokuuta 2014

48l Mutterin asukkeja

 
 
Tässä altaassa "pääkalastona" ovat Corydoras Pygmaeus. Niitä on noin 30pyrstön parvi. Ovat kuteneet useasti ja muutaman poikasenkin olen saanut kasvatettua. Kauniita pieniä kaloja ovat, tosin rohkeampia voisivat olla. Olen tosi iloinen uudesta akva lampusta tässä altaassa niin näen asukit paremmin.
Edessä oleva Apilan näköinen kasvi onHydrocotylr Tripartita
Tässä altaassa on levänsyöjinä ja talonmiehinä 2 Leväseeprakotiloa sekä pieni armeija Sakurasukarapuja. Leväseeprakotilot ovat tehokkaita ja kauniita kotiloita. Jättävät jälkeensä runsaasti munia, joita kuvassakin näkyy, valkoisia pisteitä. Niitä on jokapuolella allasta. Munat eivät kuoriudu koska tarvivat murtovettä kuoriutuakseen.
 Sakuravut ovat lisääntyneet tässä altaassa ihan valtavasti. Olen viimekesänä aloittanut 2ravulla ja nyt niitä on ihan valtavasti. Värit ovat kauniit punaiset. Nyt pitäisi hankkia uutta verta altaaseen, jottei ravut olisi sisäsiittoisia ja tätämyöten ravuista tulee värittömiä.
 Kuvassa näkyy myös kierteiskotilo, jotka pitävät pohjahiekan kuohkeana.

 
Altaassa on muutama Nuolimonni eli Otto jotka aterioivat myöskin levällä :)
Tässä altaassa on muutama Helmiseeprakala. Näitä on ollut 20kalan parvi, mutta kato on käynyt tämän parven kohdalla. Kauniita kaloja, mutta nyt pidän taukoa tähän altaaseen kalaston lisäystä koska loput seeprakalat ovat vääntyneitä.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti