maanantai 30. kesäkuuta 2014

Djurmagazinet, Haaparanta

Haaparannan Djurmagazinet on minun lähiakvaariokauppani, jossa asioin melkeinpä viikottain jos en ostoksilla niin katselemassa onko tullut uutuuksia ja tapaamassa myyjiä joiden kanssa olen ystävystynyt.
 "Djuuri" sijaitsee Haaparannalla Ikano ostoskeskuksessa joka sijaitsee Ikean lähistöllä. Djuuri on monipuolinen eläinkauppa, jossa on myynnissä akvaarioharrastuksen ohella terraariot ja joitakin eläimiä terraarioihin, kissojen, koirien, kanien, lintujen, kanien, hamstereiden ym. pieneläinten  tarvikkeita ja ruokia. Eläviä Lintuja, Kaneja, Marsuja, Hiiriä, Hamstereita on myös myynnissä.
   Blogissani keskityn pelkästään akvaario-osastoon. Hauskaa lukuhetkeä jutun pariin :)
 
Myynnissä on peruskaloja Platyja, levänsyöjiä sekä minun sydäntä lähinnä olevia Monnisia.
Kauniita Lehtikaloja.
Aina niin veikeitä Kultakaloja.
Tässä kuvassa on Sateenkaarikaloja joita on minun 450l altaassa.  Keskellä oleva Sinisateenkaarikala on myyntialtaassa värittömän ja mitäänsanomattoman näköinen, joten tässä tarvitaan myyjän ammattitaitoa myydä tämä kala tietämättömälle akvaristille joka hakee kaupasta hienoa kalaa.
Tässä kuvassa on oikealla Kalojen myyntialtaat ja vasemmalla myynnissä olevat akvaariot.
Kasvialtaasta löytyy monipuolisesti peruskasveja ja joitakin harvinaisempiakin löytyy. Isompia ja harvinaisempia kasveja voi tilata Ruotsin tukkulistoilta. Jotka ovat: www.akvarioteknik.se ja www.imazo.se .
Lähikuvaa kasvialtaasta.
Monipuolinen valikoima kalojen ruokia. Oma suosikkini on Dr. Bassleerin ruoat.
Sisäsuodattimet tykötarpeineen löytyvät siististi aseteltuna hyllystä.
Vedenparannusaineet, kasvilannoitteet, kalojen lääkkeet ym. löytyvät myös hyllystä.
Allaskoristeita on suuri valikoima, tässä kuvassa vain pieni murto-osa koristeista. Nämä ovat niin näyttävän näköisiä että halusin kuvata ne tarkemmin.
Kantoja löytyy erikokoisia ja suuri valikoima. Myynnissä on myös käkkyrä kantoja.
Allaskiviä unohtamatta. Kiviä on erikokoisia ja värisiä.
Tämä valkoinen kivi on "kasvikivi". Se luovuttaa veteen jotain mineraalia mistä kasvit tykkää. Ainoa ongelma mikä tässä kivessä on miksi se ei käy minun altaaseen, se kovettaa vettä liikaa.

Jos olet käymässä Tornio-Haaparanta seudulla, kannattaa Djurmagazinessä käydä. Siellä on monipuolinen valikoima sekä ystävällinen ja osaava henkilökunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti