sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Vaavila Black *30.5


Poikaset kasvavat kovaa vauhtia ja ovat aina nälkäisiä, huolimatta siitä että eilen altaassa oli valtava nitriitti piikki. En voi käsittää miten poikaset voivat olla hengissä vielä. Nitriittiä oli JBLn tippatestien mukaan 1,0 eli sitä oli paljon. Suoritin monta vedenvaihtoa, jolloin vaihdoin puolet vedestä jokaisen ruokinnan jälkeen. Tänään Nitriitti on laskenut paljon muttei vielä siihen asteeseen missä haluaisin sen olevan. Huomenna nämä piiperöiset muuttavat 40litraiseen altaaseen kun Isommat Corydoras Black Venezuelat haetaan uuteen kotiin.
 Aikaisemmin kerroin ettei Corydoras Pygmaeukset eivät kuoriutuneet, mutta väärässä olin :). Niitähän pörrää altaan pohjalla vaikka kuin monta. Ovat vaan niin hurjan pieniä ettei niitä meinaa huomata. Ihan kuin musta roskapiste liikkuisi etiäpäin :)
 Tiistaina lähdemme lomareissulle Helsinkiin ja vaavila jää Miniäni hoitoon. Tänään opetin miten vettä vaihdetaan altaasta. Laitan myös lusikoihin ruoat ja tarralapuille ajat milloin ruokaa annetaan. Toivotaan että Miniälle iskisi akvapöpö ja olisi kohta akvaristi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti