sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Lomalla Helsingissä ja Vantaalla

Helsingin Linnanmäellä olevassa Sealifessä kävin 2kertaa. Ensinmäisellä kerralla olimme mieheni ja 6-vuotiaan poikani kanssa. Toisella kerralla  kävin serkkuni Tuukan kanssa, joka on myös akvaarioharrastaja. Oli tosi mukava käydä kanssaharrastajan kanssa tutkimassa altaita ajan kanssa. Tuntui että ensimmäisellä kerralla en olisi edes nähnyt kaikkia altaita :D
Kaunista Meri-loistoa.
Kyllä Hai on valtavan kokoinen kala :)
Tämä on suuri ja kaunis meri-vesi kala.

AKVAARIO KURKI
Menimme Vantaalle junalla ja Akvaario Kurki oli ihan kävelymatkan päässä asemalta.
Liike on monipuolinen akvaharrastajan liike. Monipuolisesti kaloja, myös meripuolen harrastajille kiviä ym. runsaasti. Liikkeessä on asiantunteva palvelu, ainakin sen kuvan sain myyjästä :). Palaan tänne toistekkin.












Monissa altaissa oli vähän erikoisempiakin kaloja mitä en ole koskaan nähnyt tahi kuullutkaan.






Tämä kala näytti minun silmääni mukavalta kalalta.. Tiedä häntä olisiko? Todennäköisesti ei jos lukee nimestä "ammatin". Mun kasviallas ei kaipaa tonkijaa ;)
 
 
Akvaario Kurjessa oli myös hyvä valikoima erilaisia akvaarioita. Silmääni osui myös n. 300l mutterin muotoinen allas joka oli myynnissä. Hienoja :)
 
AkvaarioLinna
 
Ajoimme taksilla Kurjesta Linnaan n.14km.
Akvaariolinnan altaat ovat myös levättömät ja siistit. Linnassa on kasveja myös monipuolisesti. Myyjän kanssa juttelimmekin pitkään altaistani ja niiden rutiineista, leväongelmista ym. Mukavaa jutustelua Kaisan kanssa (nimi luki kuitissa ). Siis ostin 2kasvia sekä JBL Ferrotabs, kasvilannote tabletteja.
Kasvit pakattiin hiilidioksiidillä täytettyyn pussiin. Kasvit selviytyi hienosti parin päivän pussissa olon. Myös kasvilannotteita oli runsas valikoima.
 
Myös ruokia ja tarvikkeita on runsaasti tarjolla.
Meripuolen harrastajille on paljon valokoimaa kaloissa ja muissa tarvikkeissa.
 
Suosittelen lämpimästi asioimaan kummassakin näissä liikkeissä. Palvelu molemmissa oli loistavaa :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti