maanantai 21. heinäkuuta 2014

Uusia pakasteherkkuja kaloille ja ravuille

Vein Haaparannan Djurmagazineen myyntiin suuria noin 10cm halkaisijoiltaan olevia Pistioita ja sain vaihdossa nämä pakastekalan ruoat. Oikeanpuoleinen on rasvaisempaa Kiekkokalojen ruokaa ja vasemman puoleinen on valkosipulilla maustettua Kiekkokalojen ruokaa.
  Tänään huomasin kun laitoin 128l altaaseen sekoituksen näitä kumpaakin ruokaa sekä punaisia surviaisen toukka pakasteita, niin Corydoras Black Venezuelat etsivät ensinmäisenä Surviaiset ja söivät ne ja sen jälkeen söivät muut ruoat.
Vaavila Black*30.5. Tässä palanen rasvaisempaa kiekkoruokaa. Hyvälle maistuu ja poikaset saavat hyvin jyrsittyä palasia ruoasta. Luulisi tällä ruoalla poikasten kasvavan :)
54l altaassa myös uudet pakasteet maistuivat. Tässä altaassa on enää 6 Punaista partamonnin poikasta. Olen saanut mukavasti myytyä poikasia akvakavereille sekä Haaparannan Djurmagazineen. Yhdelle Kardinaalitetralle kävi köpelösti tänään kun hyppäsi altaasta ulos silmieni edessä. En saanut kalaa pelastettua.. surullista.. ;(.. Onneksi tätä sattuu harvoin, toki sitähän ei pitäisi sattua koskaan.
 
450l altaassa uudet pakasteet maistuvat maukkaalle myös Helmi-,Kaari-, Noki- ja Purjemonnisille sekä Sinisateenkaarikaloille.
450l altaassa rasvaisempaa Discusruokaa "jyrsii" Noki-, Täplä sekä Purjemonniset. Sinisateenkaarikin ottaa omansa herkkukasasta :)
48l pakasteherkut maistuvat myös Kääpiömonnisille sekä armeijalle Sakurasukaravuille



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti