perjantai 4. heinäkuuta 2014

Uudet ostokset Djuurista

 
Ostin torstaina 3.7.2014 tilaamani Malayan Multicolored ravut joita oli yhteensä 35 kpl. Tilasin ne sillain että 2pussia joissa kummassakin on 10 rapua sekä 1pussi jossa on 15 rapua. 10kpl pussit menee 128l ja 54l altaisiin sekä 15ravun pussi menee 450l altaaseen.
 Lisäksi ostin ulkosuodattimen putkiin puhdistus "rassin". Minusta tuntuu että putket ovat jokseenkin tukossa, koska ulkkaria saa puhdistaa liian usein ja tuntuu ettei mikään auta.. viimeinen keino on että "rassaan" putket puhtaiksi. Onhan Rena viritetty tulille Huhtikuussa 2011 ja putkia en ole puhdistanut kertaakaan. Se on tähän asti toiminut kuin junan vessa, mutta viimeaikoina olen joutunut sitä aukomaan jopa 2viikon välein ja se on ihan liian usein ulkosuodattimelle.
Malayan Multicolored Ravut ämpärissä kotiutusvaiheessa. Kuppaamalla eli laitan kahvikupillisen vettä n. 15min välein altaan vettä noin tunnin ajan.
Nyt Rapu on päässyt altaaseen :) Tämä kuva on 54l altaasta ja kasvi missä Rapu istuu on Vedensuosikki.
 Malayan Multicolor ravut syövät myös sitä pumpulimaista vihreää levää jota näissä altaissa on vähän. Toivon että Ravut ovat oikein nälkäisiä ja syövät levän pois :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti