keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

450l/ Corydoras Sodalis


Corydoras Sodalis on minun ehdoton suosikki Corydoraksista. On tosi kaunis ja hyvin kuvattava, joka on sen merkki ettei ole arka kala. Kävimme Meri-Lapin Akvaristien kanssa talvella Luleåssa Rolles Akvariecenter liikkeessä vierailulla. Hänellä on myynnissä erilaisia Corydoraksia, jotka ostanut liikkeeseen Mix "karkkipussi" periaatteella. Ostin 3 kuvassa olevaa kalaa. En Luleåssa tiennyt mitä kaloja ostin, kauniita kaloja vain. Laitoin Facebookissa kuvaa ja kyselyä mm. Corydoras Land ryhmään missä tunnistettiin Corydoras Sodalikseksi. Näitähän minulla oli jo muutama ennen Luleån reissua ja onnekkseni ja tietenkin Sodalisten riemuksi saivat parven jatkoa.
 Jos teillä on joskus käyntiä Ruotsin Luleåssa, kannattaa käydä Rolles Akvariecenterissä. Aivan ihana pieni akvaariokauppa, jossa paljon kalavalikoimaa ja edulliset hinnat. Kellarissa on hienot plekoaltaat ja suuri allas joka on n.2m*2m halkaisijaltaan, jossa asuu Hain näköisiä kaloja.

Ylläolevan Corydoras Sodaliksen takana oleva vihreä kasvi on Taiwanin Lumme. Punertava kasvi on jokin Melalehti ja takana on Vedensuosikkia ja Punaviuhkalehteä.

 
 
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti