sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Hikari sinking wafers ruokaa monnisille

Tilasin aquaristic.net uutta ruokaa monnisille joita on neljässä akvaarioissani tällä hetkellä ja arvioiltani noin 130 pyrstöä. Monipuolista ruokaahan ne tarvitsevat. Tämä ruoka koostuu kalajauhoista, silkkiäistoukista, ravuista sekä spiruliinasta.
 Seuraava kuvasarja tulee akvaarioistani joissa ruokin kalojani tällä ruoalla. Täytyy sanoa että kuhina oli kova joka akvaariossa eli voisin kuvitella että ruoka on hyvää :)
Tämä kuva on 48l mutterista jossa Hikaria herkuttelee Kääpiömonniset eli Corydoras Pygmaeus.
Hikari maistuu myös Corydoras black venezuelan poikasille joita olen kasvatellut kudusta alkaen. Tämä allas on 40l ja en ole sitä sisustanut ollenkaan koska myyn poikaset eteenpäin.
Tämä kuva on 54l altaastani joissa Hikarilla herkuttelee Kardinaalitetrat sekä kaksi Punaista partamonnin poikasta. Päivitystä sen verran tähän altaaseen että Punaiset partamonnin poikaset ovat muuttaneet tästä altaasta uuteen kotiin :)
Tämä kuva on otettu 128l jossa Hikarilla herkuttelee Corydoras black Venezuelat sekä punainen partamonni.
 Tämä kuva on 450l asukista Peikosta, joka on Punainen partamonni uros ja näiden partmonni penskojen isä. Peikkoa ei kovon usein näe altaassa ruokailemassa joten voisin kuvitella että ruoka on hyvää :)

450l ja Kepa, Punainen partamonni naaraallekin ruoka maistuu maittavasati. Tämä on Partamonnipenskojen äiti <3. Kaunis.
Muita Corydoraksia unohtamatta kaikille ruoka maistui ahneesti. Mukava katsoa 450l altaan ruokintaa kun n. 90 corydorasta säntää herkuttelemaan. Ne ovat kauniita kaloja <3 ja mun ehdottomia suosikkeja <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti