sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Vaavila Cor.Black*18.8

Corydoras Black Venezuelan kaksi poikasta jotka ovat syntyneet 18.8.2014 ovat kasvaneet n. 1cmn kokoisiksi reippaiksi poikasiksi. Reippaita ovat mutta olen katsonut että toisen vartalo olisi vähän mutkalla. Toivotaan että kun poikanen kasvaa niin vartalo suoristuisi. Aikahan sen näyttää tuleeko siitä terve Monninen vaiko mutkainen Monninen.

Tänään 14.9. päätin siirtää melkein kuukauden ikäiset Monniset isompaaan 40l. vaavilaan kasvamaan. Siellähän on toisten turvaakin enemmän. Siis 11 poikasta aikaisemmasta kudusta.
Ensin otin vaavilasta vettä pois muutaman sentin ja aloin 40l altaasta ottamaan kupilla vettä vaavilaan n.20min - tunnin välein. Kuppasin pitkällä aikavälillä jotta poikaset tottuvat rauhassa uuteen tulevaan veteen.

Illalla siirsin pienet Vaavit isompaan Vaavilaan. Toinen poikasista otti siiron helpommin, pirteänä viiletti pitkin allasta. Toinen poikasista kyhjötti altaan reunalla ja totutteli uuteen veteen ja lajitovereihinsa.
Nyt on pieni Faunaboksi taas tyhjillään ottamaan uutta kutua vastaan. Toivotaan että sitä olisi taas pian tulossa joltain Kalasilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti