sunnuntai 31. elokuuta 2014

128l elämää 31.8.2014

Corydoras Black Venezuelat kutivat jälleen. Edellisen kudun heittivät 28.8 eli 2päivää sitten. Aamulla seurasin Monnisia niin T-asentoa heittelivät tämän tästä ja iltapäivällä oli kudut lasissa :). Nyt on poikasaltaat käytössä ja olen todennut riippupoikashäkit huonoiksi, joten kutu saa jäädä paikoilleen ja toivon että edes muutama pallero kehittyisi kalaksi <3. Pahalta kyllä näyttää, Punaisen partamonnin poikanen lähestyy munia ja Ravut jo herkuttelee niillä :/.
Kuvassa keskellä on Malayan multicolored rapu joka aina viehättää kun näen sen. Huomaa kokoero Sukarapuun joka on samalla Tiikerilumpeen lehdellä. Ravun vieressä on Kurkkutikku jolla on kurkku pönkätty pohjaan herkkupalaksi.
Tässä altaassa Sukaravut ovat lisääntyneet kiitettävästi :) Kivoja veitikoita joita mulla on joka altaassa. Myöskin vaaviloissa, siirtyvät Pikkulimaskan mukana kun siirrän sitä altaasta toiseen. Kierteiskotiloita on myöskin kiitettävästi tässä altaassa :)

Tässä kuvassa poseeraa 2 Leväseeprakotiloa, Petokotilo Helena, Corydoras Black Venezuela uros sekä Sukarapu. Kasvit ovat Pikkusuokki sekä Konnanputki ja leijaileva Hentonäkinruoho.
Punaisen tiikerilumpeen takana poseeraa Otocinclus Affinis eli Otto. Ne ovat verrattomia pieniä levänsyöjäkaloja. Niillä täytyy olla hyvä virtaus ja hapekas vesi että viihtyvät.
Myöskin Ravut pitävät kurkusta. Kurkkuteline on helppo juttu kurkun pönkkäämiseen pohjaan. Kyllästyin lusikoiden poimimiseen altaan pohjalta ja poikani teki tälläisen apuvälineen minulle. Näitähän mulla on joka altaassa :). Jos myös tahdot tälläisen niin tehdään se mittojen mukaan ja lähetetään smartpostilla luoksesi hintaan 11,70€. Kyselyt satuheikkila1169@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti